Κοινή δράση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών με τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

4 Αυγούστου, 2016 11:00 Επιμέλεια: /

Μουσείο Πρόσοψη

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας, συμμετέχει στην «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016″, που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας (ΕΒΕ).
Την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 10:30 π.μ οργανώνεται στο Μουσείο δραστηριότητα για παιδιά μέχρι 12 ετών, αλλά και γονείς, με θέμα «Κάτι με Βούλες» και αφορά τα ζώα και τα μανιτάρια που διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό.
Αυτή η «Καλοκαιρινή Εκστρατεία» είναι αφιερωμένη στην έννοια της εξερεύνησης και περιλαμβάνει περίπου 3.200 δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
Οι 125 βιβλιοθήκες του Δικτύου της Ελληνικής Βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με διάφορους φορείς, λαμβάνουν μέρος σε ένα Πανελλήνιο παιχνίδι που αναδεικνύει δεινούς εξερευνητές και ταυτόχρονα δημιουργεί νέες δυνατότητες συνεργασίας και επικοινωνίας.
Καθώς ολοκληρώνονται οι αποστολές, παιδιά από βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα επικοινωνούν τις περιπέτειές τους στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #KE20016gr και παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ιστοσελίδα network.nlg.gr. Το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών προσκαλεί και τους ενήλικες να συμμετάσχουν ενεργά στις καθημερινές αποστολές εξερεύνησης του κόσμου, χρησιμοποιώντας το ίδιο hashtag.
Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, ενώ όλη η δραστηριότητα συντονίζεται και υλοποιείται από το προσωπικό του Μουσείου και της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Μουσείου 2432024959 ή της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας 2432024320.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.