Κινέζικα

14 Νοεμβρίου, 2015 08:28 Επιμέλεια: /

meimarakis noe 2015 (32)

Πολλές οι ειδήσεις από την επίσκεψη του Μειμάρ (Ευάγγελου Μεϊμαράκη) , στο Δημαρχείο όπου καταγράφτηκαν   απερίγραπτα  ωραίες εικόνες . Πέραν του γεγονότος ότι τα υποκριτικά φιλιά έδωσαν και πήραν   εκείνο που δεν μπορεί να εξηγηθεί ακόμα είναι η δήλωση του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη ότι η περιοχή δέχεται την επίσκεψη εκατοντάδων χιλιάδων Κινέζων .

Τι απάντησε ο Μεϊμαράκης ;  Ότι ούτε ήρθε ως Κινέζος , ούτε κάνει τον Κινέζο !!!

Δήμαρχε , δεν ξέρω με ποια έννοια το ανέφερες  αυτό αλλά την ώρα που ο Μεϊμάρ καίγεται είναι δυνατόν να ασχοληθεί αν και πόσοι Κινέζοι έρχονται στην Καλαμπάκα  ;

Το τελευταίο που τον ενδιέφερε , και με το δίκιο  του , ο άνθρωπος  , είναι αν και πόσοι Κινέζοι έρχονται στην Καλαμπάκα  . Μπορούσες να τον διαβεβαιώσεις  ότι στις εσωκομματικές διαδικασίες θα πάρει τα περισσότερα σφαιρίδια ; Αυτό ήθελε ο άνθρωπος παρά τα αν και πόσοι Κινέζοι έρχονται στην Καλαμπάκα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.