Κινδυνεύει με κλείσιμο το τμήμα Συνοριοφυλάκων Τρικάλων ;

21 Νοεμβρίου, 2015 08:45 Επιμέλεια: /

astinomia-620x320_DCE

Το τμήμα Συνοριοφυλάκων Τρικάλων ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια περίπου και στεγάστηκε στην Οξύνεια Καλαμπάκας όπου ο Δήμος διέθετε  ένα  πολύ καλό κτήριο.

Στην συνέχεια για λόγους λειτουργικούς μεταφέρθηκε στην Καλαμπάκα και δη στο κτήριο του που στεγάζεται και το Αστυνομικό Τμήμα και από τότε εδρεύει εκεί

Κατά τους χρόνους λειτουργίας του το τμήμα αυτό έχει να επιδείξει μόνο θετικά και πάμπολλες επιτυχίες που σχετίζονται με παράνομους μετανάστες , μεταφορά ναρκωτικών και άλλα.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με το νέο σχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση των Σωμάτων Ασφαλείας. Και αν αυτές οι αλλαγές γίνονται προς το καλό ας γίνουν , αλλά μέχρι τώρα οι αναδιαρθρώσεις έχουν γίνει μόνο για εξοικονόμηση κονδυλίων και όχι για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνοριοφυλάκων Τρικάλων κος Τάτσιος Απόστολος όπου μίλησε στην στήλη μας φανερά ανήσυχος για τις αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν.

Είπε ότι με το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης καταργούνται τα τμήματα Β και Γ ζώνης και θα επέλθουν μια σειρά συγχωνεύσεων που μόνο για καλό των πολιτών δεν θα είναι . Πρόκειται για σχέδιο εξοικονόμησης χρημάτων  και πρέπει να ενημερωθούν οι αρμόδιοι επ΄αυτού. Ο κος Τάτσιος είπε ακόμη ότι εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί και μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη για ν τον ενημερώσουν για το θέμα αλλά και τις προτάσεις του Σωματείου τους.

Πάντως η Βουλευτής του Νομού μας κα Δριτσέλη διαβεβαίωσε τον κο Τάτσιο ότι οι Συνοριοφύλακες δεν πρέπει να ανησυχούν  , αφού δεν πρόκειται να χαθεί καμία θέση εργασίας. Επέμενε ακόμη ότι η αναδιάρθρωση δεν πρόκειται να βλάψει ούτε τους πολίτες αφού η αναδιάρθρωση θα  γίνει για να προσφέρονται περισσότερες υπηρεσίες όπου αυτές χρειάζονται.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.