Κοιμήθηκαν ένα βράδυ στο λεωφορείο οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας

7 Απριλίου, 2017 10:27 Επιμέλεια: /

Untitled

Με απρόοπτα εξελίχθηκε η πενθήμερη εκδρομή του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας που διεξάγεται σε χώρες της Ευρώπης από την περασμένη Δευτέρα.

Ένα θέμα που προέκυψε με το ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη ανάγκασε το γραφείο που ανέλαβε την εκδρομή να τους μεταφέρει σε άλλο κατάλυμα το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα ολόκληρο το βράδυ οι μαθητές να τη βγάλουν στο λεωφορείο.

Το θέμα λύθηκε μετά από παρέμβαση της Πρεσβείας αλλά όπως τόνισε και ο διευθυντής κ. Αλμπάνης οι μαθητές ταλαιπωρήθηκαν ενώ άλλαξε και το πρόγραμμα της εκδρομής.

Επίσης υποστήριξε πως όλοι οι μαθητές είναι καλά ενώ μετά το πέρας της εκδρομής θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.