Κυκλοφοριακό

29 Ιουλίου, 2014 10:01 Επιμέλεια: /

trikalon bolta_DCE

Πολλοί είναι αυτοί που με προτρέπουν να γράψω για το κυκλοφοριακό στο κέντρο της Καλαμπάκας με την επισήμανση ότι κάτι πρέπει να γίνει επ” αυτού .
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τονίζουν οι αναγνώστες το συγκεκριμένο πρόβλημα και έχουν δίκιο πλην όμως αυτό δεν φτάνει καθώς αν και ο δήμος έχει παραγγείλει ουκ ολίγες μελέτες , υποτίθεται για να το λύσει , περιέργως μόλις πάει να υλοποιηθεί κάτι , όπως με την περίπτωση της τελευταίας πρωτοβουλίας (πεζοδρόμηση τμήματος της Τρικάλων) , γίνεται γενικός ξεσηκωμός !!!
Λοιπόν , το κυκλοφοριακό , για όσους παρακολουθούν τα πράγματα , είχε λυθεί με την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο της τελευταίας μελέτης αλλά δημοτική αρχή τα πήρε όλα πίσω .
Τώρα , ξανά πάλι εξεγειρόμαστε για το κυκλοφοριακό κομφούζιο και λες : μήπως πια δεν ξέρουμε τι θέλουμε ;
Άσε που ακούς και προτάσεις του τύπου η Τρικάλων να αποκτήσει τέσσερεις λωρίδες κυκλοφορίας , καταργώντας τα υπάρχοντα πεζοδρόμια , για να μπαίνουν όλοι οι εποχούμενοι εντός της πόλης ; Ήμαρτον Θεέ μου !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.