Κυκλοφοριακό

23 Σεπτεμβρίου, 2017 08:36 Επιμέλεια: /

trikalon apagorefsi stathmefsis 4_DCE

Δεν ξέρω αν το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης αντιμετωπίστηκε και σε ποιον βαθμό ωστόσο τα παράπονα δεν λείπουν κάνοντας λόγο για πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί για δύο λόγους . Ο πρώτος  σχετίζεται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και ο δεύτερος  με το γεγονός ότι η  πόλη δέχεται καθημερινά πολλούς τουρίστες που φτάνουν με μεγάλα λεωφορεία στο κέντρο της . Τι να πούμε , το  κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι εδώ και ορισμένες στιγμές  μάλιστα  εντονότατο και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί  ώστε η πόλη να γίνει ανθρώπινη αλλά και λειτουργική συνάμα  και γι΄ αυτό απαιτείται  μελέτη , τόλμη και φαντασία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Μέχρι σήμερα πληρώσαμε δύο μελέτες και πάμε για τρίτη ……..Τι τόλμη, όταν η δημοτική αστυνομία δεν γράφει και περιμένουν μόνο από την αστυνομία. Τι φαντασία όταν Μεγάλη Τετάρτη στις 10 ώρα το πρωί μπροστά στο δημαρχείο κλείνουν το δρόμο για να φρεσκάρουν τις διαβάσεις πεζών. Τι φαντασία όταν η σκούπα καθαρίζει Παρασκευή και ώρα αιχμής την οδό Τρικάλων. Οι δε κάτοικοι από την μια θέλουν ποιότητα ζωής αλλά με την κούρσα δίπλα στην πολυθρόνα που πίνουν φρεντουτσίνο…………Τι περιμένετε από μια δημοτική αρχή που δεν εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργείας κοινόχρηστων χώρων.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.