Κυκλοφοριακό

18 Οκτωβρίου, 2016 09:14 Επιμέλεια: /

trikalon apagorefsi stathmefsis 3_DCE

Πολλοί οι αγανακτισμένοι την Παρασκευή (ημέρα της λαϊκής αγοράς) στο κέντρο της Καλαμπάκας και ειδικότερα στην οδό Τρικάλων  όπου πραγματικά γίνονταν κομφούζιο με διπλοπαρκαρίσματα , σταθμεύσεις αυτοκινήτων , κόρνες κ.α . Βέβαια η Παρασκευή από άποψη κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης είναι μια δύσκολη μέρα αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το κυκλοφοριακό χάος . Ο δήμος πληρώνει αρκετά χρήματα ως ενοίκιο προκειμένου να δημιουργήσει παρκινγκ με το σκεπτικό να διευκολύνει το παρκάρισμα αλλά κατά πόσο υπάρχουν θετικά αποτελέσματα αυτό είναι ένα ερώτημα που μόνο μια μελέτη των στοιχείων μπορεί να απαντήσει .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Πεζοδρομιάκιας

    Δεν είναι μόνο τα χρήματα για τα πάρκινγκ είναι και οι μισθοδοσία της δημοτικής αστυνομίας, τα περί μελέτης είναι μια ιστορία πονεμένη και ακριβοπληρωμένη, ήδη τα ακουμπήσαμε για δύο μελέτες για το κυκλοφοριακό.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.