Κυκλοφοριακό

11 Απριλίου, 2016 08:16 Επιμέλεια: /

kikloforiako kalampakas 2_DCE

Αν και πολλοί υποστηρίζουν πως κυκλοφοριακό πρόβλημα δεν υφίσταται επί της Τρικάλων και ότι αυτό βρίσκεται στην νοσηρή φαντασία κάποιων που αρέσκονται στην μόνιμη κριτική , εν τούτοις μια παρατήρηση του κυκλοφοριακού φόρτου κυρίως στην πλατεία Δημαρχείου  αποδεικνύει πως το κυκλοφοριακό είναι  μια πραγματικότητα που ίσως  δεν θέλουμε να παραδεχτούμε .

Το πρόβλημα δημιουργείται από την δυσκολία των μεγάλων τουριστικών λεωφορείων ,  ερχόμενα από την Ιωαννίνων  και την Πατριάρχου Δημητρίου Α΄ ,να στρίψουν την κυκλική πορεία και  να βγούν στην Τρικάλων κάτι που δημιουργούν τα διπλοπαρκαρίσματα ένθεν και ένθεν των δρόμων με αποτέλεσμα   στις ώρες αιχμής να δημιουργείται κυκλοφοριακή ασφυξία .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπουρανής

    Όλοι ασχολούνται με τη οδό Τρικάλων και δεν αναφέρουν την οδό Βλαχάβας όπου η κατάσταση είναι χειρότερη. Η λύση είναι μία ροζ χαρτάκι και χωρίς σφύριγμα 20 ώρες το εικοσιτετράωρο σε καθημερινή βάση. Δεν μπορεί να πληρώνουμε ενοίκια για πάρκιγκ και το κάθε βούρλο να παρκάρει όπου του καπνήσει.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.