Κυκλοφοριακό

21 Σεπτεμβρίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

trikalon apagorefsi stathmefsis 6_DCE

Σάββατο  μεσημέρι στην πλατεία  «Δημαρχείου» και ένα  τουριστικό λεωφορείο γεμάτο  κόσμο  επί δέκα λεπτά είχε κωλύσει  εξ΄ αιτίας  κάποιων ντόπιων  που είχαν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητά  τους  σε σημείο που εμπόδιζαν  τα λεωφορεία  να πάρουν στροφή εν’  όσο αυτοί απολάμβαναν το καφεδάκι τους  στις παρακείμενα καφέ .

Βέβαια ο οδηγός του Λεωφορείου  πατούσε κόρνα  αλλά το μόνο που κατάφερνε ήταν να δημιουργήσει μια απίστευτη θορυβώδη  κατάσταση  εκνευρίζοντας  τους θαμώνες  με τους υπαίτιους της  κυκλοφοριακής ασφυξίας  όχι μόνο να μην συγκινούνται να ελευθερώσουν το χώρο αλλά να επιτίθενται στον οδηγό με τα γνωστά ελληνικά κοσμητικά επίθετα .

Το γεγονός   αυτό  δεν είναι ούτε το μοναδικό , ούτε το τελευταίο φυσικά .  Είναι όμως μια απάντηση  σε όσους  πιστεύουν ότι δεν υφίσταται  κυκλοφοριακό και σε άλλους που νομίζουν ότι το έλυσαν .

Όμως  η αλήθεια  είναι  ότι η πόλη έχει σοβαρά προβλήματα που οφείλουμε να λύσουμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.