Κι’ όμως το πέτυχαν

20 Ιουνίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

sakelarioy + xalatzakis_DCE

Ένα από τα ενδιαφέροντα και αξιοπρόσεκτα της χθεσινής συνεδρίας του δημοτικού συμβουλίου ήταν η απορία που εξέφρασε ο επικεφαλής της Αξιωματικής  Δημοτικής Αντιπολίτευσης – πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου , ακούγοντας την πρόταση που ανέγνωσε ο πρόεδρος του σώματος Πολυζώης Χαλατσάκης αναφορικά με την παραχώρηση χώρων σε μαγαζιά  για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων επί των πλατειών .

Η απορία του κ. Σακελλαρίου  έγκειται , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς  του πάντα , στο γεγονός ότι πραγματική έκταση  πλατειών και τετραγωνικά   παραχώρησης  δεν ανταποκρίνονται  δεν έχουν καμία συνάφεια .

«…Πως το 490 γίνεται  800 , είναι ένα θαύμα που μόνο εσείς κύριε πρόεδρε μπορούσατε να το καταφέρετε…» , είπε απευθυνόμενος στον κύριο Χαλατσάκη .

Πρόεδρε , μήπως χωρίς να το καταλάβετε , λύσατε το άλυτο πρόβλημα τετραγωνισμού του κύκλου ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.