Κι’ όμως υπάρχει αλληλεγγύη

22 Μαΐου, 2015 09:12 Επιμέλεια: /

rafaela

Τι έδειξε ο ραδιοέρανος που διενήργησε το Ράδιο «ΣΤΑΓΩΝ» για την μικρούλα Ραφαέλα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και απαιτείται η μεταφορά της σε εξειδικευμένο κέντρο στην Γερμανία ;
Ότι οι έλληνες είναι ένας λαός που διακρίνεται για την αλληλεγγύη του και την ανθρωπιά του στον πάσχοντα άνθρωπο χωρίς να λογαριάζει τις οικονομικές δυσκολίες που αυτήν την εποχή αντιμετωπίζουν . Από το υστέρημά του συνεισέφερε τον οβολό του από κάθε γωνιά της χώρας .
Και είναι αυτό μια αποστομωτική απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι όλα τέλειωσαν , ότι κατάφεραν να μας κάνουν άψυχα περιφερόμενα σώματα , χωρίς αισθήματα και συναισθήματα , χωρίς αξίες .
Η ψυχή του Έλληνα ήταν και παραμένει βαθειά ανθρώπινη και συναισθηματική απέναντι ακριβώς στον συρμό της εποχής !!!
Τώρα επί της ουσίας ας ευχηθούμε η μικρούλα και αθώα Ραφαέλα που είχε την ατυχία να τραυματιστεί σε αυτοκινητικό ατύχημα να κερδίσει τη μάχη της ζωής και να γυρίσει υγιείς κοντά στους γονείς της και στην Ελληνική κοινωνία που τόσο απλόχερα προσέτρεξε κοντά της .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.