Κέρδισε καραμπίνα

30 Ιανουαρίου, 2017 08:22 Επιμέλεια: /

DSC_0705

Ποιον  λέτε να ανέδειξε η Θεά τύχη  τυχερό της βραδιάς στον χορό του κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας ;  Αν δυσκολεύεστε θα σας το αποκαλύψω :  τον Δημοτικό Σύμβουλου και γενικό Χασιωτάρχη Ανδρέα Καλτσούδα ο οποίος κέρδισε μια καινουργή καραμπίνα . Και βέβαια τα σχόλια έδωσαν και πήραν με άλλους να του εύχονται καλό βόλι  και άλλους να τον ρωτάνε κατά που θα στρέψει τα πυρά . Και βέβαια δεν ήταν και λίγοι αυτοί που προειδοποίησαν τον δήμαρχο Χρήστο Σινάνη να φυλαχτεί . Αγαπητοί μου ο Ανδρέας θέλει  δυο ωρών δουλειά για να ανακάμψει στην στρούγκα . Αν ο Δήμαρχος τον πάρει τηλέφωνο και του πει : – Ανδρέα , βάλε μια σούβλα πρόβειο στην φωτιά και έρχομαι να τα πούμε , όλα θα είναι μέλι γάλα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    «Αν ο Δήμαρχος τον πάρει τηλέφωνο και του πει : – Ανδρέα , βάλε μια σούβλα πρόβειο στην φωτιά και έρχομαι να τα πούμε , όλα θα είναι μέλι γάλα !!!»
    Αν τον τάξει και προεδρείο τον Ανδρέα θα σουβλίσει κατσικάκι, οπότε πάπαλα η επανάσταση.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.