Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Καλαμπάκας

6 Ιουνίου, 2017 10:56 Επιμέλεια: /

20170602_084829

Το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης (infotourist) του Δήμου Καλαμπάκας συμπλήρωσε τους επτά μήνες λειτουργίας. Στο διάστημα αυτών των μηνών πλήθος τουριστών, ντόπιων και ξένων, επισκέφτηκε το χώρο του γραφείου, αναζητώντας πληροφορίες τόσο για τον ιερό χώρο των Μετεώρων όσο και για την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας.

Συγκεκριμένα ο αριθμός των επισκεπτών από την ημέρα λειτουργίας του γραφείου (1/11/2016) έως τα τέλη Μαΐου ανέρχεται στους 5.912 , με αποκορύφωμα επισκεψιμότητας τους δύο τελευταίους μήνες, Απρίλιο και Μάιο. Ειδικότερα κατά τον μήνα Απρίλιο οι επισκέπτες ανήλθαν στους 1.764, ενώ τον Μάιο στους 2.444, με τους Γάλλους τουρίστες να βρίσκονται στην κορυφή της επισκεψιμότητας (697). Ακολουθεί η Γερμανία (206), η Αμερική (143), η Ελλάδα (121) και ο Καναδάς (119).

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η πλειονότητα των τουριστών αποχωρεί αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από τον πλέον προσεγμένο χώρο του γραφείου, όσο και από την ποιότητα των πληροφοριών αλλά και την εξυπηρέτηση που παρέχει το προσωπικό.

Ευχή, λοιπόν, και ελπίδα όλων μας είναι να συνεχιστεί το αμείωτο ενδιαφέρον, ελλήνων και ξένων τουριστών για την περιοχή μας.

Δήμος Καλαμπάκας

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Touberlekis

    Αν κρίνω από τα φυλλάδια, και την ιστοσελίδα, το δελτίο τύπου μπορεί να πείσει μόνο τα χρυσόψαρα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.