Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας – Συκοφαντικό και ανυπόστατο χαρακτηρίζει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας ο Διευθυντής του ιδρύματος

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
12 Αυγούστου 2015, 08:05

Πριν λίγες ημέρες δύο Βουλευτές του ΚΚΕ οι κκ. Γ.Λαμπρούλης κ Σ. Βαρδάλης  κατέθεσαν ερώτηση στην Βουλή με την οποία ζητούν τα καλυφθούν όλες οι ελλείψεις σε Ιατρικό , Νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό για την σωστή λειτουργία του , μεταφέροντας τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή την συγκεκριμένη ερώτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κεραμίδας Λεωνίδας ανέγνωσε ψήφισμα κατά την Συνεδρίαση του Δ.Σ. το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από το Σώμα.

Στο ψήφισμα αυτό είχαν συμπληρωθεί και άλλες φράσεις , προφανώς για να τονίσουν την σπουδαιότητα του θέματος.

Αναληθές και Συκοφαντικό

Φαίνεται όμως ότι κάποιες φράσεις που ενσωματώθηκαν ( εμπλούτισαν ) το κείμενο των Βουλευτών και κατατέθηκε ως ψήφισμα ενόχλησαν σφόδρα το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κο Σκύφτα Μάνθο.

Ο κος Σκύφτας μιλά για συκοφαντικό και  ψευδές κείμενο και διερωτάται αν οι Σύμβουλοι το διάβασαν πριν βάλουν την υπογραφή τους.

Σε δηλώσεις του στην στήλη μας ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας αναφέρει μεταξύ άλλων : << …Με ενόχλησε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα το σημείο που λέει ότι το Κέντρο Υγείας δεν μπορεί να παρέχει την άμεση βοήθεια σε ντόπιους αλλά και τουρίστες. Αυτό είναι ψέμα και δεν ισχύει αφού κανείς δεν έφυγε από το Κ.Υ. χωρίς να εξυπηρετηθεί άμεσα. Ελλείψεις υπάρχουν , όχι όμως ότι το ίδρυμα δεν λειτουργεί >> .

Και συνεχίζει λέγοντας ότι για τα προβλήματα και τις ελλείψεις του Κ.Υ. την μεγαλύτερη ευθύνη έχει το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Διερωτάται τέλος τι γνωρίζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για Μικροβιολογικές εξετάσεις ή για Ακτινογραφίες και παριστάνουν τους ειδήμονες.

Τέλος αξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο να ανασκευάσει ή να αποσύρει το ψήφισμα που δημοσιοποιήθηκε και στα τοπικά ΜΜΕ.

Πάντως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Χαλατζάκης παραδέχτηκε ότι κάποιες φράσεις πρέπει να αποσυρθούν από το ψήφισμα . Αιτιολόγησε την ψήφιση του συγκεκριμένου κειμένου χωρίς να προσεχθεί ιδιαίτερα στην πίεση χρόνου που υπήρχε κατά την συγκεκριμένη ψηφοφορία.

Δεσμεύτηκε δε στην επόμενη συνεδρίαση να θέση το θέμα για συζήτηση στο Σώμα και τροποποίηση των παραγράφων που ενόχλησαν.

  • ΟΧΙάς

    Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μια με την υπόθεση Σακελαρίου (απόφαση παύσης), τώρα με το ΚΥ, ακυρώσεις αποφάσεων από την περιφέρεια, υπόθεση βιοαερίου στη Σαρακίνα, στο μέλλον θα αποδειχθεί λάθος και η απόφαση για τον Ασπροπόταμο, για την ΚΕΝΑΚΑΠ δεν γνωρίζατε ότι ο δήμος πληρώνει το ρεύμα. Εμείς εδώ θα είμαστε να σας «θαυμάζουμε’.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .