Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας – Ανοικτή Πρόσκληση

14 Μαρτίου, 2017 10:48 Επιμέλεια: /

kentro ugeias

   Η Καλαμπάκα το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαρτίου είχε δύο αθλητικές εκδηλώσεις, έναν αγώνα μπάσκετ και τον 10ο Ημιμαραθώνιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαρύτητα στις εκδηλώσεις, προσέδωσε η παρουσία του Θεσσαλάρχη, του πολιτικού άρχοντα της περιφέρειας Θεσσαλίας δηλαδή του Περιφερειάρχη κύριου  Κωνσταντίνου Αγοραστού, ο όποιος σημειωτέον είχε και το ρόλο του αφέτη στον Ημιμαραθώνιο. Βεβαίως παρευρέθησαν και άλλα πολιτικά πρόσωπα της περιφερειακής και τοπικής εξουσίας.

Δυστυχώς όμως ούτε και τώρα βρέθηκε χρόνος πέντε (5) λεπτών για να επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας, δεδομένου ότι υπάρχει από διετίας και πλέον ανοικτή πρόσκληση προφορική και γραπτή, προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα και προβλήματα του Κέντρου Υγείας.

Επανέρχομαι λοιπόν σήμερα και απευθύνω δημοσίως πρόσκληση για τις επόμενες δέκα ημέρες στους: βουλευτές και πολιτευτές πρώην και νυν όλων των κομμάτων, στους άρχοντες της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού, όπως επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας όποια μέρα τους περισσεύει λίγος χρόνος, προκειμένου να ενημερωθούν για τα χρονίζοντα αυτά θέματα και προβλήματα που προκαλούν δυσλειτουργικά φαινόμενα στην ευαίσθητη αυτή υπηρεσία.

Μοναδικός στόχος να ενώσουμε τη φωνή και τη δύναμη μας ώστε να δοθούν λύσεις. Εν τη ενώσει η ισχύς.

Απαιτείται σεβασμός σε μια υπηρεσία που προσφέρει σοβαρή Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στους χειμαζόμενους λόγω οικονομικής κρίσεως πολίτες της επαρχίας Καλαμπάκας και όχι μόνο.

Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Ίδωμεν.

Οι καιροί ου μενετοί.                    

   Καλαμπάκα 14/03/2017                  

 

  Με εκτίμηση

O ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ

ΤΟΥ Π.Ε.Δ.Υ.- Κ.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΜΑΝΘΟΣ  ΣΩΤ. ΣΚΥΦΤΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.