Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Καλαμπάκας

admin
admin
13 Οκτωβρίου 2015, 12:09

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλαμπάκας και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Καλαμπάκας, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Καλαμπάκας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι λόγω του μεγάλου αριθμού κατάθεσης αιτήσεων και τη δημιουργία περιορισμένου αριθμού τμημάτων θα δεχτεί τις τελευταίες αιτήσεις την Τρίτη 20/10/20015 και Τρίτη 27/10/2015 και ώρες 10:00 – 14:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Καλαμπάκας, που στεγάζεται στο Δημαρχείο του Δήμου στον 1ο όροφο, στην οδό Ευθυμίου Βλαχάβα 1 στην Καλαμπάκα.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .