Κεντρικό πρόσωπο

5 Σεπτεμβρίου, 2015 08:26 Επιμέλεια: /

kaltsoydas + gkaragkani

Πολλά και ενδιαφέροντα ανέδειξε η χθεσινοβραδινή   συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου σε ότι αφορά τα δημοτικά μας πολιτικά πράγματα αλλά αναμφίβολα το κεντρικό πρόσωπο , λόγω της πρότασης που δέχθηκε να συμμετέχει  στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ , ήταν η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κουκουράβα – Γκαραγκάνη .

Όλοι οι συνάδελφοί της ρωτούσαν να μάθουν  αν και τι ισχύει και αν εν τέλει θα απαντήσει θετικά στην φερόμενη πρόταση  ή θα την «απορρίψει»  , με την ιδία να μην αποκαλύπτεται , τουλάχιστον προς ώρας  .

Ωστόσο  εκείνος που και πάλι (τυχαίο ; ) βρέθηκε κοντά της ήταν ο συνάδελφός της και αυτόκλητος συνεργάτης της Ανδρέας Καλτσούδας που συνιστούσε αναμονή μέχρι  νεωτέρας .

Ανδρέα , τι αναμονή βρε αδερφέ , εδώ τα ψηφοδέλτια οσονούπω  κλείνουν  . Εκτός κι΄ αν  ξέρεις κάτι που εμείς αγνοούμε , οπότε καλά κάνεις και λες όσα λες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.