Καινοτομίες

29 Οκτωβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

DSD_2252_DCE

Μια καλή καινοτομία είχε , όπως είδα , η φετινή παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας   για  την επέτειο του όχι . Συγκεκριμένα προ των σχολικών τμημάτων που παρήλαυναν προηγούνταν ένας μαθητής ή μια μαθήτρια , ανάλογα , που κρατούσε ένα πλακάτ με την σχολική μονάδα . Ήταν από τα ωραία της παρέλασης .

Επίσης φέτος δεν είχαμε σχολιασμούς από τους παρουσιαστές της παρέλασης . Δεν ξέρω τι άποψη έχει ο καθένας αλλά νομίζω πως έδεναν με την όλη ατμόσφαιρα .

Κατά  τ’  άλλα πολύς κόσμος ανήλθε στη δεξίωση στο δημαρχείο ανταλλάσοντας ευχές με τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή γενικότερα και βέβαια σε ένα δημοτικό μέγαρο που βρίσκεται υπό αναδιαμόρφωση .

Πάντως την μείζον αντιπολίτευση εκπροσώπησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημ. Κόττης , Γιάννης Ζαρόπουλος και Νίκος Αβραμόπουλος αν και τον τελευταίο κάποιοι τον λογαριάζουν στην συμπολίτευση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.