ΚΕΚ Σταγών – Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις

19 Σεπτεμβρίου, 2017 13:22 Επιμέλεια: /

ergatiko kentro

Μετά την έγκριση των προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-30),

σας γνωστοποιούμε ότι το ΚΕΚ ΣΤΑΓΩΝ θα προβεί στην υποβολή  προγραμμάτων και θα συμμετέχει στον διαγωνισμό του ΟΑΕΔ, γι αυτό το λόγο καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας που θέλουν να λάβουν μέρος στα προγράμματα αυτά να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΚΕΚ ΣΤΑΓΩΝ.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

 

 1. ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΜ Ή ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ

 

 1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ IBAN.

 

 1. ΕΚΤΥΠΩΣΗ  ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 (ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1/3/2017 ΕΩΣ 28/2/2018) ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ  ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

 

 1. Υ/Δ  ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΑΕΚ. ΣΤΗΝ Υ/Δ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠ/ΣΗΣ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ & ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠ/ΣΗΣ.

 

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Διάρκεια: 32 ώρες(4 ώρες εκτός ωραρίου εργασίας)
 • Καταρτιζόμενοι: Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις
 • Άτομα/ τμήμα: 25
 • Επιδότηση καταρτιζομένων: 5 €/ ώρα

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους

 

Καλαμπάκα: στον 1ο όροφο του κτιρίου του Κ.Ε.Κ. «ΣΤΑΓΩΝ»  Κόρσαρη 1 & Ρούβαλη, Τηλ. 24320 75275, Email: stagon@otenet.gr

Πύλη: Τηλ. 6979331073, Υπεύθυνος Χρήστος Γκρέκος

ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:30-14:30

Για το ΚΕΚ

Ιωάννης Αθανασούλας

Διαχειριστής

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • Πεζοδρομιάκιας

  ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:30-14:30
  Μας δουλεύετε απευθύνεστε σε εργαζόμενους και ζητάτε να προσέλθουμε να καταθέσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρωινές ώρες……….

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.