Και τώρα ;

22 Ιανουαρίου, 2016 09:27 Επιμέλεια: /

diaba gefyra katas imera 1 (3)

Το γεγονός  συνετελέσθει  . Ο δήμος Καλαμπάκας  παραμένει  κομμένος στα δύο .

Μετά λοιπόν την κάθοδο στο κλεινόν άστυ των τοπικών πολιτικών παραγόντων και τις όποιες υποσχέσεις έλαβαν , όλοι τώρα αναμένουν την υλοποίηση των «συνυποσχετικών» ώστε ο δήμος και η κοινωνία  να ξαναβρούν την κανονικότητά  τους .

Πάντως κάποιοι μιλούν για κλιμάκιο της ΜΟΜΑ που βρέθηκε  χθες στην γέφυρα της Διάβας  κάνοντας  αυτοψία στον χώρο. Ωστόσο από  μεριάς Δήμου τα γνωστά ; Σιγή ιχθύος !!! Μήπως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί το ρόλο τους ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Πόζαραν και έδωσαν την «είδηση» για την ΜΟΜΑ εκεί που ήθελαν….
    Για το ταξίδι του δημάρχου που πήγε στην Αθήνα έστειλαν δύο δελτία τύπου ένα για την κάθε συνάντηση γιατί πίστευαν ότι θα εντυπωσιάσουν. Γενικέ «όταν κάθεσαι σε μια πολυθρόνα πρέπει τα πόδια να φτάνουν στο πάτωμα» είχε πει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.