Και τώρα τι;

20 Αυγούστου, 2016 08:12 Επιμέλεια: /

kalibas new site

Η Καλοκαιρινή ραστώνη απέρχεται , τα μπάνια του λαού ολοκληρώνονται  , τα πανηγύρια , οι χοροί και  οι εκδηλώσεις του Καλοκαιριού και αυτά τελειώνουν οσονούπω  , οι εποχούμενοι ανά την ύπαιθρο χώρα επιστρέφουν στο Κλεινόν Άστυ έμφορτοι εμπειριών και αναμνήσεων αλλά αντιμέτωποι με προβλήματα .

Έτσι μετά την γενική χαλάρωση , που αποτελεί ίδιον του εγχώριου κοινωνικοπολιτικού γίγνεσθαι , βρισκόμαστε και πάλι αντιμέτωποι με την οικτρή πραγματικότητα που εμπεδώνει η πορεία εκτέλεσης του προγράμματος που υποτίθεται αποτρέπει από το δημοσιονομικό κράχ και οδηγεί στην λεωφόρο της ανάπτυξης και στην έξοδο από την  κρίση .

Κυβέρνηση  και η ελληνική κοινωνία θα βρεθούν και πάλι μπροστά σε προκλήσεις και επώδυνες δυσκολίες που σηματοδοτούν ακόμα ποιο δύσκολες μέρες . Για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του  η νέα πολιτική περίοδος θα είναι αναμφισβήτητα καθοριστική καθώς σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα κρίνεται η τετραετία και γενικότερα η πολιτική αξιοπιστία της Κυβέρνησης από την οποία και θα κριθεί αν , κατά το κοινός λεγόμενο , θα την βγάλει , ή θα πάμε σε εκλογές .

Όσο για την κοινωνία το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας θα είναι εξόχως κρίσιμη περίοδος καθώς θα κριθούν οι αντοχές στο να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις  που απορρέουν από την υλοποίηση της νέας συμφωνίας που συνομολόγησαν και συνυπέγραψαν η ελληνική κυβέρνηση για λογαριασμό της χώρας και οι δανειστές μας .

Η επιστροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το δεύτερο εξάμηνο του 2016 , αν και στο βαθμό π[ου θα συμβεί , εκτιμάται ότι θα αποτελέσει μια εξέλιξη, η οποία  είναι ικανή να αλλάξει την ψυχολογία όχι μόνο των επενδυτών αλλά και (σταδιακά) της κοινωνίας.

Το «στοίχημα» είναι δύσκολο καθώς  η κυβέρνηση πρέπει να δείξει εξαιρετικά αντανακλαστικά και να κινηθεί γρήγορα, αξιόπιστα και κυρίως αποτελεσματικά. Χαρακτηριστικά που – τουλάχιστον έως τώρα – δεν έχει πείσει ότι διαθέτει. Αυτά τα γεγονότα είναι καθοριστικά για το εάν ο κ. Τσίπρας θα κατορθώσει ν’  ανέβει την ανηφόρα και να πορευτεί έως το τέλος του δρόμου της τετραετίας ή θα βαλτώσει μεσοδρομίς .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.