Και τώρα τι ;

11 Απριλίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

Xrysh_Augh_new_logo_1

Τον τελευταίο καιρό, με αφορμή το κύμα εισβολής λαθρομεταναστών και(κατά δήλωσή τους) προσφύγων στη χώρα μας, ζούμε «μοναδικές» στιγμές. Ο ιδεοληπτικός αυτισμός της κυβέρνησης, σε συνδυασμό με την ανικανότητα που την διακρίνει, έχουν φέρει την κατάσταση στα άκρα. Συνοδοιπόρος της κυβέρνησης και πολλοί αυτοδιοικητικοί «άρχοντες». Τις τελευταίες ημέρες και στην περιοχή μας, έχουμε δει απίστευτα πράγματα. Από την «παραχώρηση» του ιστορικότερου σημείου της πόλης, μέχρι καταλήψεις Εθνικών Οδών. Εσχάτως δε, πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα, ότι ακόμη 986 τουλάχιστον λαθρομετανάστες και (κατά δήλωσή τους) πρόσφυγες θα έρθουν στην πόλη μας. Το που θα μείνουν παραμένει ασαφές ακόμη. Και εδώ γεννώνται μια σειρά ερωτημάτων. Οι δημοτικοί «άρχοντες», μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, με τα συνεχή επεισόδια και μαχαιρώματα, με την έξαρση της εγκληματικότητας, σε περιοχές όπου έχουν εγκατασταθεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι, πως δέχεται με τέτοια ευκολία την παραχώρηση χώρων, κοντά, η μέσα στον αστικό ιστό της πόλης; Ποιος εγγυάται την ασφάλεια των συμπολιτών μας, που κατοικούν δίπλα η κοντά στους χώρους που θα εγκατασταθούν; Ποιες υποδομές υπάρχουν; Ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά;

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει, ότι οι κάθε λογής «αλληλέγγυοι», δεν μπορούν, ούτε πολιτική να χαράζουν με το «έτσι θέλω», και τον αριστερίστικο τσαμπουκά που τους διακατέχει,  αλλά και να καταλάβουν επίσης, ότι οι τοπικές κοινωνίες είναι αυτές που πρέπει, όχι απλά να ερωτηθούν, αλλά και να απαντήσουν για το αν επιθυμούν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών (και κατά δήλωσή τους) προσφύγων στην περιοχή μας. Αρκετά με την υποκρισία, και την μυωπική πολιτική «ορθότητα» της αριστεράς και των συνοδοιπόρων της.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.