Και τώρα «προσγείωση» !!

17 Αυγούστου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

DSD_9274

«Ας κρατήσουν  οι χοροί

 και θα βρούμε αλλιώτικα

 στέκια επαρχιώτικα βρε

 ώσπου η σύναξις αυτή

 σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί…»  , λέει  ο Σαββόπουλος  και  η Ελλάδα   κάθε Καλοκαίρι γίνεται ένα απέραντο πανηγύρι . Έτι γίνονταν  και έτσι  συνεχίζεται  να γίνεται παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει η χώρα .

Λοιπόν , καλά όλα αυτά , μια και συνδέονται με τις παραδόσεις μας,  αλλά αν  προοδεύαμε τόσο καλά και στα άλλα θέματα  , όπως στα πανηγύρια , τότε καμία κρίση δε θα μας  έκρουε την πόρτα . Μήπως λοιπόν ,  αρκετά με τα πανηγύρια και να δούμε τι θα αποκάνουμε με το εθνικό μας χάλι ;

Γιατί  , από τη μία η κρίση και  οι προκλήσεις  και από την άλλη η χώρα να βρίσκεται σε εντελώς άλλη φάση  , μάλλον  δεν δημιουργεί συνθήκες  εξόδου και προοπτικής .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.