Και το ασύρματο ιντερνέτ θέλει το τσιπουράκι

13 Αυγούστου, 2017 11:56 Επιμέλεια: /

panagia internet (1)

Δωρεάν ιντερνέτ θα έχουν από σήμερα οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Παναγίας , αφού ο Δήμος Καλαμπάκας εγκατέστησε δίκτυο WI-FI .

Για τον λόγο αυτό στο χωριό βρέθηκαν τοπικοί παράγοντες όπως ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης , ο Αντιδήμαρχος κος Ζαμπούρας , ο Τοπικός Πρόεδρος κος Καταραχιάς , ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ταμπουράς , ο τοπικός Σύμβουλος κος Σίττας και φυσικά ο υπεύθυνος ασύρματων δικτύων του Δήμου Καλαμπάκας , Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ντελής.

Και αφού όλα πήγαν καλά και οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν δωρεάν και απεριόριστο ιντερνέτ , οι άρχοντες το γιόρτασαν με ένα τσιπουράκι .

panagia internet (3) panagia internet (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Εκτιμώ και χαίρομαι με την επίδειξή τους. Χαίρομαι με το όνειρό τους. Δηλαδή οι «πολιτικοί» που τάχα μου, άρχισαν να ενδιαφέρονται για την ύπαιθρο. Άρχισαν να υποδύονται τους χαμηλόφωνους, τους σεμνούς και τους πληβείους. Πάντως, αν νομίζουν ότι με όλα αυτά μπορούν να στρέψουν αλλού την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.