Και τυπικά μόνιμη η Μητρόπολη

28 Απριλίου, 2016 07:58 Επιμέλεια: /

serafeim + xrysostomos (3)

Με την τροπολογία  που κατέθεσε ο Υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης σε Νομοσχέδιο που υπέβαλε προς ψήφιση  στην Βουλή και θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα , αναφορικά με την πρόταση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας  της Ελλάδος  μονιμοποίησης της Μητρόπολής μας  , κλείνει και νομικά  το θέμα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από τον περασμένο Οκτώβριο όταν η ιεραρχία αποφάσισε την αλλαγή του προσωποπαγούς χαρακτήρα της και την αναγόρευσή της σε μόνιμη .

Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη που τα αποτελέσματά της θα επηρεάσουν θετικά την τοπική μας  κοινωνική και πνευματική πραγματικότητα . Είναι η δεύτερη θετική εξέλιξη των ημερών που αφορά την περιοχή μας που οφείλεται στην κοινή προσπάθεια της τοπικής πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας  για τα δίκια της περιοχής μας από τα οποία εξαρτάται η συλλογική πρόοδος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.