Και παριστάνουμε τους καθαρούς και πολιτισμένους !!!

15 Νοεμβρίου, 2015 19:05 Επιμέλεια: /

skoypidia (8)

Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι από την χωματερή στην ποταμιά της Καλαμπάκας αλλά στο κέντρο της πόλης και μάλιστα δίπλα από τα Γυμνάσια Καλαμπάκας.

Η νέα χωματερή δημιουργήθηκε από τους γονείς των μαθητών κατά την διάρκεια την αναμονή για να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο.

Σήμερα που κόπηκαν τα χόρτα αποκαλύφθηκε σε όλο το μεγαλείο η βρωμιά που υπήρχε κάτω από αυτά , βρωμιά από κυπελάκια καφέ , χαρτομάντιλα , μπουκάλια νερού και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο Δήμος ας μεριμνήσει να καθαρίσει την περιοχή γιατί η εικόνα δείχνει τον πολιτισμό μας και την διαπαιδαγώγηση που κάνουν οι γονείς στα παιδιά ….

Ντροπή , ντροπή , ντροπή ……..

skoypidia (9) skoypidia (7) skoypidia (6) skoypidia (5) skoypidia (4) skoypidia (3) skoypidia (2) skoypidia (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.