Και όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι – Δωρεάν μήλα μοιράζει ο Αντώνης Δρουμάκας

7 Ιουλίου, 2015 09:45 Επιμέλεια: /

DSC_5728_DCE

Μια κίνηση ανθρωπιάς πραγματοποιεί σήμερα και τη Παρασκευή ο συμπολίτης μας Αντώνης Δρουμάκας.

Σήμερα Τρίτη αλλά και την ερχόμενη Παρασκευή στο οπωροπωλείο του στην οδό Ιωαννίνων στη Καλαμπάκα θα μοιράζει δωρεάν μήλα στο κόσμο.

Πρόκειται να μοιραστούν 300 κλούβες με μήλα εκ των οποίων 150 σήμερα και 150 την Παρασκευή.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο Αντώνης, η καλή παραγωγή που είχε φέτος αλλά και η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος της Καλαμπάκας δείχνοντας την προτίμηση στο κατάστημά του τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση.

Εκτός των άλλων πρόκειται για μια κίνηση η οποία δείχνει ότι στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι. Πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.