Και νέο πρόστιμο

29 Μαΐου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

probata

Ενόψει  της νέας  συμφωνίας   οριστικοποιήθηκε και το νέο πρόστιμο από την ΕΕ, αυτή τη φορά για τη διαχείριση των βοσκοτόπων  ύψους 322 εκατ. ευρώ  παρακαλώ  και αφορά στην περίοδο 2009-2011, ενώ επίκειται και νέο, ανάλογου ύψους, για την περίοδο 2012-2014» με την  πιθανότητα να απαιτήσει  ή να ανακτηθεί μέρος του ποσού από τους κτηνοτρόφους  που έλαβαν  τις ενισχύσεις .

Τι λένε οι κυβερνητικοί παράγοντες ; Ότι  δε θίγεται κανένα από τα προϋπάρχοντα δικαιώματα των κτηνοτρόφων, αμβλύνονται οι διαφοροποιήσεις, αποφεύγονται μη ρεαλιστικές θέσεις και αφ” ετέρου για πρώτη φορά δημιουργείται απόθεμα επιλέξιμων εκτάσεων  ενώ την  άγουσα  προς το υπουργικά συμβούλιο οδεύει το σχέδιο νόμου για τις βοσκήσιμες γαίες  ενώ  αφού καθοριστεί το θεσμικό πλαίσιο,  θα εξεταστούν κι άλλες δράσεις, όπως για παράδειγμα η δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων .

Καλά και άγια όλα αυτά  αλλά κανένας δεν μας  εξηγεί  γιατί η βροχή  προστίμων .

Γιατί  για να πέφτουν πρόστιμα κάτι δεν γίνεται σωστά επί του θέματος .

Επ’  αυτού όμως απορία ψάλτου βηξ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.