Και με το νόμο Μόνιμη η Μητρόπολη

7 Μαΐου, 2016 10:19 Επιμέλεια: /

serafeim batikano_DCE

Χθες είχαμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας νομιμοποίησης της Μητρόπολης ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ η οποία πλέον και με την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας που κατέθεσε προς ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων ο αρμόδιος Υπουργός και υπερψηφίστηκε , αλλάζει η νομική της μορφή και από προσωποπαγής μετατρέπεται σε μόνιμη πλέον .

Αν και χρειάστηκαν τόσοι μήνες από τον περασμένο Νοέμβριο που η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος έλαβε την σχετική απόφαση , καθώς  αποτελούσε προϋπόθεση για την ψήφιση της σχετικής διάταξης , τέλος καλό όλα καλά θα μπορούσαμε να πούμε .

Τώρα ξεκινά μια νέα περίοδος για την Μητρόπολη η οποία αναμφίβολα αναμένεται να είναι εξίσου παραγωγική για την τοπική Εκκλησία και τον λαό της περιοχής η θέληση του οποίου τελικά ήταν ομόθυμη για την μονιμοποίηση της Μητρόπολης κάτι που μαζί με τις άοκνες προσπάθειες του Μητροπολίτη κ.κ.Σεραφείμ των δημάρχων και δημοτικών αρχών αλλά και πολλών άλλων επώνυμων και ανώνυμων , συνέβαλε αποφασιστικά στην τελεσφόρηση του καθολικού αιτήματος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.