Και με τη βούλα

5 Οκτωβρίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Έπεσαν , λέει το σχετικό ρεπορτάζ , οι υπογραφές μεταξύ δήμου και αναδόχου του έργου αγροτική οδοποιία Καστρακίου  στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος  «Αλ. Μπαλταζτής»  και ποια μπαίνουν  , τρόπος του λέγειν , οι μπουλντόζες  για να  ξεκινήσουν  τα έργα διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης  αγροτικών δρόμων στα διοικητικά όρια Καστρακίου .

Αν ένας , απ΄ ότι είδα  στα φωτογραφικά ενσταντανέ , ήταν χαρούμενος  με  το χαμόγελο να φτάνει  μέχρι τ΄ αυτιά ,  αυτός ήταν ο πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης καθώς  με τον τρόπο του μάλλον  έπεισε τον δήμαρχο και κατ΄ επέκταση την  πλειοψηφία   της δημοτικής αρχής  να εντάξει το Καστράκι στο πρόγραμμα προς χρηματοδότηση και έτσι να έχει την χαρά να είναι παρόν στην επίσημη  υπογραφή ανάθεσης εκτέλεσης του έργου .

Ωστόσο δεν ξέρω αν και πόσο χαρούμενοι είναι κάποιοι άλλοι !!!

Πρόεδρε , συγχαρητήρια , καλό σχόλασμα  και το γρηγορότερο  τα επίσημα εγκαίνια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.