Και κάτι ευχάριστο

15 Μαΐου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

Tempi 11_DCE

Και να μέσα στην γενικότερη  αβεβαιότητα  και κάτι ευχάριστο !!!

Τον Οκτώβριο του 2016 πρόκειται να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος με τις σήραγγες στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα υπό την προϋπόθεση  βέβαια ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση των έργων και γενικότερα όλες οι πλευρές θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους με βάση τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.

Ωστόσο, το γενικότερο πρόβλημα οικονομικής στενότητας του Δημοσίου και η απόφαση να «παγώσουν» οι πληρωμές πλην μισθών-συντάξεων και των δόσεων των δανείων, φαίνεται ότι ρίχνει τη σκιά του και στα έργα κατασκευής των αυτοκινητόδρομων καθώς ακόμη το Δημόσιο δεν έχει εκταμιεύσει τη λεγόμενη «πρόσθετη χρηματοδοτική συμβολή» προς τους παραχωρησιούχους.

Πάντως με κάποιον που μιλούσα για το εν λόγω έργο μου εξέφρασε μια διαφορετική εκτίμηση για τα μεγάλα έργα λέγοντας χαρακτηριστικά για την υπογείωση του εθνικού οδικού δικτύου στο ύψος των Τεμπών πως πια δεν θα έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε το θαύμα της φύσης και την ομορφιά των Τεμπών !!!

Αγαπητέ , δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα ; Και θέα της ομορφιάς  του τοπίου και σύντομα στην Θεσσαλονίκη ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.