Και κάτι ευχάριστο

28 Ιουλίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

FRAGMA LITHAIOY b  2 (1)_DCE

Και μέσα σε όλα  δυσάρεστα  μας συμβαίνουν  τελευταία  να και κάτι ευχάριστο  για την περιοχή μας  η οποία  περιμένει πως και πως την ολοκλήρωση του έργου του φράγματος Ληθαίου !!!  Λοιπόν  2,5 εκατομμύρια ευρώ  αναμένεται  να διατεθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την Ολοκλήρωση του συγκεκριμένου  έργου  και την διάθεσή του  προς χρήση.

Το  κονδύλι αυτό  ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Θεσσαλίας από τα  Έργα, μελέτες και δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 12,65 εκατ. Ευρώ στην τελευταία συνεδρίασή της κάτι που αναμένεται ,  καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά ,  να υλοποιηθεί και σύντομα να είμαστε σε θέση να δούμε το έργο να τίθεται σε λειτουργία καθώς αναμένεται να συμβάλλει πολλαπλώς  στην ανάπτυξη και αναβάθμιση  της περιοχής .

Δεν είναι και λίγο ,  σε κάτι λιγότερο από δέκα χιλιόμετρα από την Καλαμπάκα  , να έχουμε μια λίμνη που  θα αναβαθμίσει και εμπλουτίσει το τοπικό  οικοσύστημα ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.