Και κάτι χρήσιμο

18 Ιουνίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

aithoysa

Η αλήθεια είναι  ότι σε πολλές από τις πολιτικές που ασκεί ο κυβερνητικός  εταίρος  του ΣΥΡΙΖΑ – Υπουργός  Εθνικής Άμυνας  κ. Καμένος  αλλά όχι και στην πρόταση να αξιοποιούνται στα ακριτικά σχολεία με κενά εκπαιδευτικών οι στρατιώτες που υπηρετούν στην παραμεθόριο .

Αν και δεν υπήρξε ακόμα  επίσημη ενημέρωση για το θέμα , πηγές  αναφέρουν ότι το θέμα απασχόλησε τους  υπουργούς Άμυνας  και Παιδείας  που  συζήτησαν την πρόταση οι απόφοιτοι παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών (π.χ., μαθηματικοί, φιλόλογοι κ.ά.), οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία σε ακριτικές περιοχές, να μπορούν να διδάξουν σε κοντινά σχολεία όπου υπάρχουν κενά, λαμβάνοντας τη μοριοδότηση που προβλέπεται.

Δεν ξέρω από παιδαγωγικής πλευράς αν αυτό είναι ορθόν αλλά σίγουρα είναι χειρότερο το γεγονός να απουσιάζουν εκπαιδευτικοί από σχολεία παραμεθορίων περιοχών και μάλιστα σε περιοχές εξόχως ευαίσθητες .

Λοιπόν , τα καλά να λέγονται !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.