Και εγένετο ρεύμα, κανάλια και ραδιόφωνα – Ρευματοδοτήθηκε η Κορομηλιά

25 Ιανουαρίου, 2017 14:42 Επιμέλεια: /

Untitled

Μετά από έξι μέρες χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο λόγω διακοπής ρεύματος στη Κορομηλιά Καλαμπάκας οι κάτοικοι του Δήμου Καλαμπάκας εδώ και λίγη ώρα απολαμβάνουν και πάλι τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Η συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, του προϊσταμένου της ΔΕΗ Καλαμπάκας κ. Δήμου, των τεχνικών και του εργολάβου όπου σήμερα επισκεύασαν τη βλάβη αλλά και των χειριστών των μηχανημάτων που πραγματοποίησαν τη διάνοιξη του δρόμου είχε σαν αποτέλεσμα να επουλωθεί η τελευταία “πληγή” που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Φυσικά για όσους δε γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, όλες οι εργασίες έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ας ελπίσουμε το νέο κύμα κακοκαιρίας που κάνουν λόγο οι Μετεωρολόγοι να περάσει χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Σημείωση: Για όσους από εσάς είχατε στρέψει τις κεραίες σας προς την Αγία Παρασκευή, θα πρέπει να ξανά τοποθετήσετε τις κεραίες σας στην παλιά θέση για να πιάσετε το σήμα από τους αναμεταδότες της κορομηλιάς. 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.