Κατολισθήσεις στην Μεγάλη Κεράσια – Υποχώρησε ο δρόμος , προβλήματα στον αγωγό ύδρευσης

16 Μαρτίου, 2016 09:41 Επιμέλεια: /

Κατολίσθηση δρόμου Μπούκαρη - Πετριττή

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η ασταμάτητη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών στην μεγάλη Κερασιά του Δήμου Καλαμπάκας.

Όπως κατέγραψε το stagonnews η βροχόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί κατολίσθηση με αποτέλεσμα να υποχωρήσει σε βάθος δύο μέτρα δρόμος μέσα στον Οικισμό.

Η κατολίσθηση είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στον αγωγό ύδρευσης .

Το θετικό είναι πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατοίκου καθώς το βράδυ λόγω της μη ύπαρξης φωτισμούς από το σημείο δεν ήταν εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως είχε υποχωρήσει ο δρόμος.

Με το πρώτο φως της ημέρας ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο η αποκατάσταση.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.