Κάτοικοι της Αύρας καταγγέλλουν ρίψη απόβλητων ποιμνιοστασίων στον Ληθαίο Ποταμό Διαψεύδει τις καταγγελίες ο Πρόεδρος του χωριού

7 Ιουλίου, 2016 13:04 Επιμέλεια: /

lithaios

Σε εμπάθεια προς το πρόσωπό του επιρρίπτει τις καταγγελίες που έγιναν την Τετάρτη το απόγευμα στην εφημερίδα μας , ο Πρόεδρος του χωριού Αύρα Καλαμπάκας Χρήστος Κακκούσιος.

Χθες  καταγγέλθηκε στην ότι κάποιος ή κάποιοι κάτοικοι της Αύρας μολύνουν το ποτάμι ρίχνοντας στην κοίτη διάφορα υλικά από ποιμνιοστάσιο ( κοπριές κ.λ.π. ).

Ενημερώθηκε και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Αναγνωστόπουλος , αλλά και Υπηρεσίες όπως η Αστυνομία  , Υγειονομικό κ.λ.π.

Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι στην Αύρα Καλαμπάκας υπάρχει μια ιδιάζουσα κατάσταση με αλληλοκατηγορίες , καταγγελίες μεταξύ Προέδρου και κάποιων κατοίκων. Δε πήρε θέση αν όντως η καταγγελίες είναι αληθείς και υποσχέθηκε ότι θα πάει ο ίδιος να δει από κοντά για να έχει ιδίαν αντίληψη.

Πριν από λίγο  μας ενημέρωσε ότι του θέματος έχει επιληφθεί πλέον η Υγειονομική Υπηρεσία Τρικάλων για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόβλημα.

Αναληθείς οι καταγγελίες υποστηρίζει ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Αύρας κος Κακκούσιος αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάποιο  θέμα και αναφέρει ότι υπάρχει στο χωριό του μια ομάδα Ανθρώπων που θέλει να δημιουργήσει προβλήματα για δικού της λόγους.

Για το περιστατικό ανέφερε ότι όντως ένας κάτοικος είχε στο αγροτικό του μηχάνημα φορτωμένη κοπριά αλλά όχι για να την ρίξει στο ποτάμι αλλά στο αγρόκτημά του που βρίσκεται κοντά στο ποτάμι.

Ο Πρόεδρος μάλιστα ανέφερε ότι οι υπηρεσίες που μετέβησαν στην περιοχή την αλήθεια των λεγόμενων του και το θέμα έληξε ( κατά τον ίδιο) .

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Στη Γλυκομηλιά, στην Διάβα πριν λίγο καιρό, τώρα στην Αύρα….αλλά στο δημοτικό συμβούλιο πήραν απόφαση για να στείλουν εκπρόσωπο στο «δίκτυο πόλεις με ποτάμια» στο οποίο συμμετέχουν ,και η ανεκδοτολογική πολιτική «φρου φρου και αρώματα» της δημοτικής αρχής συνεχίζετε με την ανοχή της αντιπολίτευσης.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.