Κάτοικοι της Αύρας καταγγέλλουν ρίψη απόβλητων ποιμνιοστασίων στον Ληθαίο Ποταμό Διαψεύδει τις καταγγελίες ο Πρόεδρος του χωριού

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
7 Ιουλίου 2016, 13:04

Σε εμπάθεια προς το πρόσωπό του επιρρίπτει τις καταγγελίες που έγιναν την Τετάρτη το απόγευμα στην εφημερίδα μας , ο Πρόεδρος του χωριού Αύρα Καλαμπάκας Χρήστος Κακκούσιος.

Χθες  καταγγέλθηκε στην ότι κάποιος ή κάποιοι κάτοικοι της Αύρας μολύνουν το ποτάμι ρίχνοντας στην κοίτη διάφορα υλικά από ποιμνιοστάσιο ( κοπριές κ.λ.π. ).

Ενημερώθηκε και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Αναγνωστόπουλος , αλλά και Υπηρεσίες όπως η Αστυνομία  , Υγειονομικό κ.λ.π.

Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι στην Αύρα Καλαμπάκας υπάρχει μια ιδιάζουσα κατάσταση με αλληλοκατηγορίες , καταγγελίες μεταξύ Προέδρου και κάποιων κατοίκων. Δε πήρε θέση αν όντως η καταγγελίες είναι αληθείς και υποσχέθηκε ότι θα πάει ο ίδιος να δει από κοντά για να έχει ιδίαν αντίληψη.

Πριν από λίγο  μας ενημέρωσε ότι του θέματος έχει επιληφθεί πλέον η Υγειονομική Υπηρεσία Τρικάλων για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόβλημα.

Αναληθείς οι καταγγελίες υποστηρίζει ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Αύρας κος Κακκούσιος αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάποιο  θέμα και αναφέρει ότι υπάρχει στο χωριό του μια ομάδα Ανθρώπων που θέλει να δημιουργήσει προβλήματα για δικού της λόγους.

Για το περιστατικό ανέφερε ότι όντως ένας κάτοικος είχε στο αγροτικό του μηχάνημα φορτωμένη κοπριά αλλά όχι για να την ρίξει στο ποτάμι αλλά στο αγρόκτημά του που βρίσκεται κοντά στο ποτάμι.

Ο Πρόεδρος μάλιστα ανέφερε ότι οι υπηρεσίες που μετέβησαν στην περιοχή την αλήθεια των λεγόμενων του και το θέμα έληξε ( κατά τον ίδιο) .

 

 

  • ΟΧΙάς

    Στη Γλυκομηλιά, στην Διάβα πριν λίγο καιρό, τώρα στην Αύρα….αλλά στο δημοτικό συμβούλιο πήραν απόφαση για να στείλουν εκπρόσωπο στο «δίκτυο πόλεις με ποτάμια» στο οποίο συμμετέχουν ,και η ανεκδοτολογική πολιτική «φρου φρου και αρώματα» της δημοτικής αρχής συνεχίζετε με την ανοχή της αντιπολίτευσης.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .