Κάτι να γίνει

17 Οκτωβρίου, 2016 10:14 Επιμέλεια: /

017_DCE

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις επισημάνσεις μας αναφορικά με την επικινδυνότητα που παρουσιάζει για τους εποχούμενους που κινούνται στον δρόμο του αναχώματος προς Σαρακίνα αλλά και ο δρόμος Σαρακίνα – Διάβα και ένα ακόμα τροχαίο  με τραυματισμό  σημειώθηκε  το μεσημέρι του Σαββάτου . Η αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου λόγω γέφυρας αλλά και η στενότης του οδοστρώματος σε συνδυασμό με την απουσία διαγραμμίσεων (στο κομμάτι του αναχώματος ) , τις ταχύτητες που αναπτύσσονται και τις λακκούβες ,  αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος .

Μήπως κάτι να γίνει ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • survivor

    Τα ατυχήματα δίνουν και παίρνουν και η δημοτική αρχή παίζει την τυφλόμυγα ,τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να αντιδράσει η κοινωνία και να πει το ως εδώ και μη παρέκει;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.