Κάτι δεν πάει καλά !!!

17 Νοεμβρίου, 2015 08:29 Επιμέλεια: /

dacipivcpz504d937dc3232_DCE

Γυαλιά   καρφιά έκαναν νεαροί φίλαθλοι την Κυριακή απόγευμα   γνωστό  fast food  της πόλης μας . Ομάδα , λέει , νεαρών φιλάθλων έπαιξε ξύλο  με ομάδα άλλων νεαρών με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο  καταστήματα. Ανάστατοι οι θαμώνες των παρακείμενων καταστημάτων  παρατηρούσαν τα γενόμενα με άλλους να μην πιστεύουν όσα έβλεπαν και άλλους να σταυροκοποιούνται  .

Με το που έφτασε η αστυνομία εξαφανίστηκαν !!!

Αυτά λέει το ρεπορτάζ  αλλά η ουσία είναι άλλη : Αν φτάσαμε , εν καιρό κρίσης παρακαλώ , που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο , εδώ στην Καλαμπάκα , να έχουμε τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού , τότε κάτι δεν πάει καλά  στην κοινωνία  μας .

Σ’ υτό το  κάτι οφείλουμε να  δώσουμε απαντήσεις  αν δεν θέλουμε να φτάσουμε στα χειρότερα ως κοινωνία και ως χώρα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.