Καθαρισμός ρεμάτων

25 Σεπτεμβρίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

unnamed (1)

Από την Διάβα  ξεκίνησαν  , όπως είδα στα φωτογραφικά ενσταντανέ  , οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων  από την  δημοτική αρχή υπό την επίβλεψη των Αντιδημάρχων  Κώστα  Ράντου και Δημήτρη Βουρλίτση.

Δεν ξέρω αν  οι παρεμβάσεις αυτές  εντάσσονται σε κάποιο  γενικότερο  πλαίσιο σχεδιασμού  και  άσκησης  πολιτικής σε ότι αφορά την αντιπλημμυρική  θωράκιση  των οικισμών   που υλοποιεί  αλλά  νομίζω  είναι  αναγκαίο να υπάρξει  ένα τέτοιο σχέδιο  καθώς  από τις παρεμβάσεις  καθαρισμού των ρεμάτων  εξαρτάται  η αντιπλημμυρική  θωράκιση  των οικισμών  της ευρύτερης  περιοχής  κατά την Χειμερινή  περίοδο στην οποία εισερχόμαστε  .

Μπορεί αυτές οι παρεμβάσεις να μην είναι παρεμβάσεις βιτρίνας ωστόσο όμως και σε συνάρτηση με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συχνά πυκνά μας επισκέπτονται δείχνοντας  την δύναμη της φύσης , είναι απολύτως αναγκαία  .

Τώρα γιατί από τη Διάβα η αρχή ; Θα έλεγα πως μάλλον πρόκειται για σύμπτωση . Τα λέω σωστά Κώστα ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • OXIάς

    Ξεκίνησαν από την Διάβα γιατί θα ήταν δύσκολο να μετακινηθούν για φωτογράφηση στα ορεινά.
    Ο καθαρισμός έγινε στα πλαίσια επίδειξης της νέας κολεξιόν Platan FASHION.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.