Καθαρισμός οδικών δικτύων

8 Μαΐου, 2017 17:09 Επιμέλεια: /

ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ (1)

Στο πλαίσιο των διαρκών παρεμβάσεων  που στοχεύουν στη διατήρηση της ασφάλειας του εθνικού και  επαρχιακού οδικού δικτύου, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά σε εκτεταμένες εργασίες σε όλο το εύρος του νομού με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού των οδών από φερτά υλικά, κοπής αυτοφυούς βλάστησης (κλάδεμα υψηλόκορμων δέντρων, θάμνων και χόρτων) και αποψίλωσης των πρανών παραπλεύρως του οδικού δικτύου.  Στις εργασίες συμμετέχουν  μηχανικά μέσα (εκσκαφείς), κατάλληλα μεταφορικά οχήματα για την αποκομιδή των προϊόντων καθαρισμού και εργατικό δυναμικό.

Εξάλλου, στις επαρχιακές οδούς «Ανθούσα-Καλαρρύτες» και «Χαλίκι–Ανήλιο» ειδικά συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες αποχιονισμού, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων καθώς μεγάλοι όγκοι χιονιού  εξακολουθούν να καλύπτουν το οδικό δίκτυο σε συγκεκριμένα σημεία.

«Συνεχίζουμε να προσφέρουμε έργο και να παρεμβαίνουμε κατά μήκος του εθνικού και  επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού μας, διασφαλίζοντας τη μετακίνηση των πολιτών και τη διακίνηση προϊόντων και εμπορευμάτων», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ (1) ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ (2) ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.