Καθαρισμός κεντρικού δρόμου Καλαμπάκας – Μετεώρων

14 Μαΐου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

meteora-kalampaka-greece_DCE

Την Κυριακή 17 Μαΐου η Πράσινη Κιβωτός σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας και τον ΣΚΑΪ με την πρωτοβουλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό από τα σκουπίδια του κεντρικού δρόμου και των μονοπατιών που οδηγούν από την Καλαμπάκα στα Μετέωρα.
Η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να βελτιώσει την εικόνα της περιοχής των Μετεώρων η οποία έχει πληγεί από τη ρύπανση των σκουπιδιών.

Στον καθαρισμό θα λάβουν μέρος μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, περιβαλλοντικοί σύλλογοι, φορείς και εθελοντικές ομάδες.

Σημείο συνάντησης: το Δημαρχείο Καλαμπάκας στις 10 το πρωί.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
•Κατά τη διάρκεια της συλλογής διαχωρίζουμε τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες (χάρτινες, πλαστικές, γυάλινες, μεταλλικές, τετραπάκ) οι οποίες θα τοποθετηθούν σε σακούλες διαφορετικού χρώματος από αυτές των κοινών απορριμμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπαλλήλων του Δήμου.
•Δεν πιάνουμε τα απορρίμματα με γυμνά χέρια παρά μόνο με γάντια που θα μοιραστούν από το Δήμο ή αν επιθυμούμε θα φέρουμε μαζί μας για τη δική μας μεγαλύτερη ασφάλεια.
•Δεν προσπαθούμε να σηκώσουμε βαριά απορρίμματα ή αιχμηρά αντικείμενα (σπασμένα γυαλιά, σύριγγες). Ειδοποιούμε τους αρμόδιους του Δήμου να φροντίσουν για την αποκομιδή τους.
•Έχουμε υπό την επίβλεψή μας τα μικρά παιδιά. Οι ομάδες ανηλίκων συνοδεύονται απαραιτήτως και οι συνοδοί έχουν την πλήρη ευθύνη.
•Προστατευόμαστε από τον ήλιο με αντηλιακό και καπέλο.
•Φοράμε κατάλληλα ρούχα και κυρίως παπούτσια (κατά προτίμηση κλειστά και να μη γλιστράνε).

Εγγραφείτε και στις online κοινότητες της Πράσινης Κιβωτού:
Facebook
Twitter

Συνεργαζόμενοι φορείς:
- Πράσινη Κιβωτός
- Δήμος Καλαμπάκας
- ΣΚΑΪ – «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
- Ράδιο «Σταγών FM 87,6»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.