Καθαρισμός δρόμων και διανοίξεις από τον Δήμο Καλαμπάκας

10 Μαΐου, 2016 11:48 Επιμέλεια: /

a_copy_DCE

Σε οργασμό βρίσκονται αυτόν τον καιρό τα μηχανήματα του Δήμου Καλαμπάκας , καθαρίζοντας δρόμους και κάνοντας διανοίξεις σε όλα σχεδόν τα ορεινά χωριά του Δήμου.

Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Βουρλίτσης ανέφερε ότι ο Χειμώνας άφησε πληγές , που θα πρέπει να τακτοποιηθούν και μάλιστα σύντομα αφού σε λίγο καιρό θα αρχίσει η άνοδος κατοίκων στα χωριά τους και αυτά πρέπει να είναι έτοιμα να ¨υποδεχτούν ¨τους κατοίκους.

Αφορά χωριά των πρώην Δήμων Μαλακασίου , Καστανιάς , Κλεινού , Χασίων και διευρυμένης Κοινότητας Ασπροποτάμου.

Εργασίες όμως γίνονται και στην πόλη της Καλαμπάκας αφού υπάρχουν περιοχές που το οδόστρωμα έπαθε καθίζηση και πρέπει να αποκατασταθεί.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ioanninon street
    Τα δημιουργήματα του δήμου κλέβουν την παράσταση στην οδό Ιωαννίνων. Οι 8 σκόρπιες ζαρντινιέρες μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ειδικά αυτές που είναι τοποθετημένες στις άβαφες διαβάσεις πεζών και εμποδίζουν την διέλευση. Τα αγριόχορτα δίπλα και εμπρός στις ζαρντινιέρες (διασταύρωση Ιωαννίνων και Μετεώρων και απέναντι) δίνουν μια άλλη διάσταση του χώρου.
    Οι άνθρωποι βαδίζουν στα «υπέροχα» πεζοδρόμια, και πιο κάτω στο 4ο δημοτικό ο κορνιαχτός και τα χώματα στα ρείθρα των πεζοδρομίων μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Το πρόγραμμα φρου φρου και αρώματα συνεχίζεται εύγε και πάλι εύγε δήμαρχε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.