Καθαρισμός δρόμων και διανοίξεις από τον Δήμο Καλαμπάκας

10 Μαΐου, 2016 11:48 Επιμέλεια: /

a_copy_DCE

Σε οργασμό βρίσκονται αυτόν τον καιρό τα μηχανήματα του Δήμου Καλαμπάκας , καθαρίζοντας δρόμους και κάνοντας διανοίξεις σε όλα σχεδόν τα ορεινά χωριά του Δήμου.

Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Βουρλίτσης ανέφερε ότι ο Χειμώνας άφησε πληγές , που θα πρέπει να τακτοποιηθούν και μάλιστα σύντομα αφού σε λίγο καιρό θα αρχίσει η άνοδος κατοίκων στα χωριά τους και αυτά πρέπει να είναι έτοιμα να ¨υποδεχτούν ¨τους κατοίκους.

Αφορά χωριά των πρώην Δήμων Μαλακασίου , Καστανιάς , Κλεινού , Χασίων και διευρυμένης Κοινότητας Ασπροποτάμου.

Εργασίες όμως γίνονται και στην πόλη της Καλαμπάκας αφού υπάρχουν περιοχές που το οδόστρωμα έπαθε καθίζηση και πρέπει να αποκατασταθεί.

  • ΟΧΙάς

    Ioanninon street
    Τα δημιουργήματα του δήμου κλέβουν την παράσταση στην οδό Ιωαννίνων. Οι 8 σκόρπιες ζαρντινιέρες μονοπωλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ειδικά αυτές που είναι τοποθετημένες στις άβαφες διαβάσεις πεζών και εμποδίζουν την διέλευση. Τα αγριόχορτα δίπλα και εμπρός στις ζαρντινιέρες (διασταύρωση Ιωαννίνων και Μετεώρων και απέναντι) δίνουν μια άλλη διάσταση του χώρου.
    Οι άνθρωποι βαδίζουν στα «υπέροχα» πεζοδρόμια, και πιο κάτω στο 4ο δημοτικό ο κορνιαχτός και τα χώματα στα ρείθρα των πεζοδρομίων μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Το πρόγραμμα φρου φρου και αρώματα συνεχίζεται εύγε και πάλι εύγε δήμαρχε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.