Καθαρή στάση

2 Οκτωβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

boylitsi o.k_DCE_001

Κινούμενη άμμο θυμίζει το εσωκομματικό πεδίο της Νέας Δημοκρατίας  αναφορικά με την εκλογή της  νέας  ηγεσίας και μέσα σ΄ αυτό πρόσωπα και καταστάσεις  αναδομούνται και ανατρέπονται .

Όμως υπάρχουν και ξεκάθαρες τοποθετήσεις στο ερώτημα για την νέα πολιτική ηγεσία της Ν.Δ όπως αυτή του Αντιδημάρχου έργων  στο Δήμο Καλαμπάκας Δημήτρη Βουρλίτση που δεν κρύβει την υποστήριξή του στον Περιφερειάρχη Μακεδονίας  κ.  Τζιτζικώστα τον οποίο θεωρεί ικανό να ηγηθεί της παράταξης οδηγώντας της σε μια νέα εποχή .

Η προτίμηση αυτή του αντιδημάρχου συνδέεται με ενδιαφέρον πολιτικό υπόβαθρο αλλά και με κάτι ακόμα που σχετίζεται με τον Ασπροπόταμο καθώς , όπως λέγεται , οι ρίζες του κ. Τζιτζικώστα  φτάνουν στο Στεφάνι .

Αντιδήμαρχε  , δεν ξέρω αν ο Τζιτζικώστας  έχει ρίζες στον  Ασπροπόταμο αλλά ότι στην περιοχή  έχει πολιτικό έρεισμα μάλλον  είναι γεγονός . Ωστόσο  να  προσέχεις  γιατί στο τέλος πολλοί προτιμούν το σίγουρο  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.