Καθαρές σχέσεις

11 Ιουλίου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

spatali-xrimata-lefta_AFTODIOIKISI-620x320_DCE

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει και οφείλει να λύσει η χώρα , είτε μας το ζητάνε , είτε δεν μας το ζητάνε οι δανειστές και οι θεσμοί , είναι ο επανακαθορισμός των σχέσεων κράτους – πολίτη αποκαθιστώντας  την διαρραγείσα εμπιστοσύνη κάτι που θα επιτρέψει  να λειτουργήσει επιτέλους σ΄αυτόν τον τόπο η διαφάνεια και εξ΄αυτού να περιοριστεί  η εκτεταμένη διαφθορά .

Διαβάζοντας   τα αποτελέσματα  ελέγχων του ΣΔΟΕ  φρίττεις  με την εκτεταμένη  φοροδιαφυγή  και τις παράνομες εισπράξεις Φ.Π.Α μέσω εικονικών τιμολογίων  την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας παρακαλώ .

Λοιπόν , αν δεν υπάρξουν παρεμβάσεις ώστε ο κάθε πολίτης να αναγκάζεται , αφού από μόνος του δεν είναι ειλικρινής απέναντι στο κράτος , να δηλώνει επακριβώς εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία , ποτέ αυτή η χώρα δεν πρόκειται να προχωρήσει μπροστά και , πολύ περισσότερο , να προοδεύσει .

Η οικοδόμηση συνεπώς  σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη – κράτους , αποτελεί πρώτιστο  καθήκον  για να λέμε ότι είμαστε μια χώρα σύγχρονη και δίκαιη  στα οικονομικά βάρη  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.