Καθαρές σχέσεις

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Ιουλίου 2015, 08:08

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει και οφείλει να λύσει η χώρα , είτε μας το ζητάνε , είτε δεν μας το ζητάνε οι δανειστές και οι θεσμοί , είναι ο επανακαθορισμός των σχέσεων κράτους – πολίτη αποκαθιστώντας  την διαρραγείσα εμπιστοσύνη κάτι που θα επιτρέψει  να λειτουργήσει επιτέλους σ΄αυτόν τον τόπο η διαφάνεια και εξ΄αυτού να περιοριστεί  η εκτεταμένη διαφθορά .

Διαβάζοντας   τα αποτελέσματα  ελέγχων του ΣΔΟΕ  φρίττεις  με την εκτεταμένη  φοροδιαφυγή  και τις παράνομες εισπράξεις Φ.Π.Α μέσω εικονικών τιμολογίων  την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας παρακαλώ .

Λοιπόν , αν δεν υπάρξουν παρεμβάσεις ώστε ο κάθε πολίτης να αναγκάζεται , αφού από μόνος του δεν είναι ειλικρινής απέναντι στο κράτος , να δηλώνει επακριβώς εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία , ποτέ αυτή η χώρα δεν πρόκειται να προχωρήσει μπροστά και , πολύ περισσότερο , να προοδεύσει .

Η οικοδόμηση συνεπώς  σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη – κράτους , αποτελεί πρώτιστο  καθήκον  για να λέμε ότι είμαστε μια χώρα σύγχρονη και δίκαιη  στα οικονομικά βάρη  !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .