Κατέθεσε αίτηση παραίτησης από την Θέση της Διευθύντριας στην Ε.Α.Σ Καλαμπάκας η κα Λώρεν Κασσοπούλου

11 Ιουλίου, 2017 11:56 Επιμέλεια: /

kassopoyloy o.k._DCE

Η απόφαση της Διοίκησης της Ε.Α.Σ Καλαμπάκας να προβεί σε μείωση αποδοχών σε κάποιους υπαλλήλους ( τουλάχιστον 9 )  , φαίνεται ότι δημιουργεί  σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της Επιχείρησης .

Ήδη όπως ενημερωθήκαμε η κα Κασσοπούλου , Διευθύντρια της Ενώσεως, κατέθεσε την παραίτησή της στο Διοικητικό Συμβούλιο από την θέση της  .

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες όταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως αποφάσισε να περικόψει μέρους των μισθών των εργαζομένων.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ Δημήτριος Κόττης ανέφερε ότι η απόφαση πάρθηκε καθότι η οικονομική κατάσταση της Χώρας έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις Επιχειρήσεις και θα πρέπει , αν θέλουν να επιβιώσουν , να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους.

Ανέφερε ότι οι περικοπές που ζητήθηκαν αφορούν εργαζομένους με υψηλές αποδοχές , αποδοχές που ήταν μεγαλύτερες των ατομικών συμβάσεων.

Για την αίτηση της Διευθύντριας κας Κασσοπούλου ο κος Κόττης ανέφερε ότι η κα Κασσοπούλου έκανε την αίτηση πριν λίγες ημέρες , συντασσόμενη με τους εργαζόμενους που αντέδρασαν, αίτηση που ακόμη δεν έγινε αποδεκτή και θα αποφασίσει το Δ.Σ. που θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά  τους οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι αυτή η κίνηση από το Δ.Σ. δεν έπρεπε να γίνει αφού ήδη μέχρι τώρα έχουν γίνει μειώσεις στις αποδοχές τους τουλάχιστον 3 φορές ( και αυτή τέταρτη ).

Ήδη ανέφεραν ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που οι αποδοχές τους έχουν μειωθεί και 50% με συνέπεια να μην ξεπερνούν τα 1000-1200 ευρώ με 25 και 30 χρόνια υπηρεσίας.

Αυτό όμως που στηλιτεύουν περισσότερο και ήταν καθοριστικό να μην αποδεχτούν την πρόταση μείωσης, ήταν το τελεσίγραφο ( ως λένε ) της Διοίκησης να δεχτούν την μείωση ή θα πρέπει να παραιτηθούν.

Βέβαια η μείωση των εργαζομένων από 18 ( που είναι τώρα ) σε 9 , αν παραιτηθούν θα δημιουργήσει ( κατά τους ίδιους ) σοβαρά  προβλήματα στην λειτουργία της Επιχείρησης σε μια εποχή που οι ανάγκες σε προσωπικό είναι αυξημένες.

Πάντως πριν τις τελικές αποφάσεις , φαίνεται ότι υπάρχουν κινήσεις για να βρεθεί λύση και τα πράγματα να μην οδηγηθούν στα άκρα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.