Κατέστρεψαν τον σταθμό ασύρματου ιντερνέτ στον Προφήτη Ηλία Καλαμπάκας

4 Ιουλίου, 2017 08:03 Επιμέλεια: /

keraia-wifi (1)

Δεν τους πτόησε του ότι άφησαν χωρίς ιντερνέτ ένα μεγάλο μέρος της πόλεως Καλαμπάκας .

Άγνωστος – οι  κατέστρεψαν την κεραία wifi που βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία Καλαμπάκας και δίνει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για εκατοντάδες Καλαμπακιώτες. Η καταστροφή διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα όταν κάποιοι περιπατητές βάδιζαν στην περιοχή και είδαν τις κεραίες σπασμένες στο έδαφος.

Ο Δήμος θα πρέπει να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία ( αν δεν το έχει κάνει ακόμη ) , ώστε να ξεκινήσει η έρευνα για την σύλληψη των δραστών.

Από την άλλη θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάσταση της κεραίας ώστε να επανέλθει το σήμα στα σπίτια που εξυπηρετούταν.

keraia-wifi (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.