Κατέστρεψαν εικονοστάσιο στην Θεόπετρα Καλαμπάκας

19 Ιουνίου, 2017 13:10 Επιμέλεια: /

Untitled

Σοκαρίστηκαν οι κάτοικοι της Θεόπετρας από την βαρβαρότητα που χρησιμοποιήθηκε από κάποιους , για να καταστρέψουν ένα εικονοστάσιο στο χωριό τους.

Το εικονοστάσιο είχε κατασκευαστεί από την Ιερή Μονή Ρουσάνου Μετεώρων , κατόπιν έγκρισης από την Τοπική Κοινότητα.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Πρόεδρος του Χωριού κος Παπαβασιλείου ανέφερε ότι πριν λίγο καιρό η Ιερή Μονή ζήτησε άδεια να εγκαταστήσει το συγκεκριμένο εικονοστάσι , άδεια η οποία δόθηκε αφού στο σημείο που βρίσκεται δεν ενοχλεί κανέναν.

Το εικονοστάσιο στήθηκε στο σημείο , γιατί η Μονή Ρουσάνου έχει ιδιόκτητη έκταση στην περιοχή , και την έχει διαμορφώσει σε στολίδι ( κατά την δήλωση του Προέδρου).

Πάντως ο Βανδαλισμός τελέστηκε όχι για να κλέψουν κάτι αλλά από ενόχληση για το συγκεκριμένο μνημείο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.