Κατάθεση υποψηφιοτήτων για την Προεδρία της ΝΟΔΕ Τρικάλων

11 Απριλίου, 2016 18:04 Επιμέλεια: /

nea_dimokratia_aftodioikisi-620x320_DCE
  1. Η Ν.ΕΦ.Ε. του Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει ότι οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων, θα υποβάλλονται στη Ν.ΕΦ.Ε., εγγράφως και επί αποδείξει, από την 17:00 της Τρίτης, 12 Απριλίου 2016 μέχρι την 19:00 ώρα της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016.
  1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στη Ν.ΕΦ.Ε. τα παρακάτω:

α. Δήλωση υποψηφιότητας σύμφωνα με το υπόδειγμα της εγκυκλίου των εσωκομματικών εκλογών (ΕΝΤΥΠΟ 25).

β. Φωτοτυπικό αντίγραφο του Αστυνομικού τους Δελτίου Ταυτότητας (ή της προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αστυνομικής αρχής).

γ. Κατάσταση μελών της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.) Τρικάλων που υπογράφουν την υποψηφιότητά τους, όπως παρακάτω:

(1) Είκοσι (20) υπογραφές μελών της ΝΟ.Σ. που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά τους, εφ’ όσον οι υποψήφιοι είναι μέλη της ΝΟ.Σ. (ΕΝΤΥΠΟ 26).

(2) Τριάντα (30) υπογραφές μελών της ΝΟ.Σ. που δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά τους, εφ’ όσον οι υποψήφιοι είναι δεν μέλη της ΝΟ.Σ. (ΕΝΤΥΠΟ 27).

 

  1. Η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από την 08:00 ώρα έως την 14:00 ώρα, στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Τρικάλων.
ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.