Καταστρέφουν ακατοίκητα σπίτια για να πάρουν τις πέτρες !!!

9 Μαρτίου, 2017 17:28 Επιμέλεια: /

Dapeda15_DCE

Νόμισαν ότι τα έχουν δει όλα στην Καλαμπάκα , αλλά η τελευταία είδηση μάλλον τους διαψεύδει .  Ποιος μπορούσε να σκεφτεί ότι  κάποιοι ήταν ικανοί  να γκρεμίζουν ακατοίκητα  σπίτια στα χωριά για να πάρουν τις πέτρες ( αγκωνάρια ).

Το περιστατικό συνέβη τις τελευταίες ημέρες στο Μουργκάνι Καλαμπάκας και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Τετάρτη.

Κάποιοι επιτήδειοι , προφανώς ασχολούμενοι με το αντικείμενο , γκρεμίζουν σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους μένουν σε άλλες πόλεις ( ετεροδημότες ) και αυτήν την περίοδο δεν κατοικούνται. Ήδη τα σπίτια που ¨χτυπήθηκαν ¨μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι τρία , με τον φόβο να είναι περισσότερα.

Όλα δείχνουν ότι αυτές οι πέτρες έχουν κάποια αξία και χρησιμοποιούνται από τους ίδιους ή πωλούνται για  να χρησιμοποιηθούν από άλλους.

Οι ιδιοκτήτες έχουν ενημερωθεί και κατήγγειλαν τα περιστατικά στην Αστυνομία Καλαμπάκας όπου ξεκίνησε έρευνα για την σύλληψη των δραστών.

Μάλιστα με την δημοσιοποίησης του περιστατικού πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν ένα χρόνο , παρόμοια περιστατικά υπήρχαν και στον  οικισμό Τριφύλλια ( πλησίον Κρύας Βρύσης ).

Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι  ότι για να αφαιρέσεις ένα ικανοποιητικό αριθμό πέτρες από ένα σπίτι χρειάζεται χρόνος αλλά και θόρυβος. Το ότι μέχρι ρα δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που θα βοηθήσει την σύλληψη των δραστών , είναι παράξενο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.