Καταστάσεις Αρμαγεδώνα στην περιοχή Καλαμπάκας – Κατολισθήσεις στην Μεγάλη Κερασιά , διακοπή κυκλοφορίας προς Αμπέλια και Καστανιά λόγω υπερχείλισης ρεμάτων , φούσκωσε το κεντρικό ρέμα στην Διάβα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
9 Σεπτεμβρίου 2016, 21:37

Καταστάσεις Αρμαγεδώνα ζεί αυτήν την ώρα η περιοχή Καλαμπάκας καθώς λόγω της συνεχιζόμενης έντονης βροχόπτωσης έχουν ξεχειλίσει ρέματα , με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει δρόμοι εντός οικισμών αλλά και στο Επαρχιακό οδικό  Δίκτυο  ενώ υπάρχουν και κατολισθητικά φαινόμενα  που δυσκολεύουν την κίνηση στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο . Στα επίμαχα σημεία ενεργούν άντρες του Α/Τ Καλαμπάκας , της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φυσικά συνεργεία του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις με ανθρώπινες ζωές .

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Επαρχιακό  Οδικό Δίκτυο Καλαμπάκας – Αμπελίων – Κλεινοβού και Καλαμπάκας – Καστανιάς καθώς τα κάθετα ρέματα έχουν φουσκώσει από το υπερβολικό νερό με αποτέλεσμα να έχουν σκεπάσει τον δρόμο και φυσικά να έχει πλημμυρίσει η ευρύτερη περιοχή . Το πρόβλημα στα Αμπέλια εντοπίζεται στο κεντρικό ρέμα που τέμνει τον οικισμό και αποβάλλει τα νερά στο ποτάμι . Ανάλογα είναι και  τα φαινόμενα  στον δρόμο προς Καστανιά -Καλομοίρα . Έντονα κατολισθητικά φαινόμενα παρουσιάζονται στην Μεγάλη Κερασιά παρεμποδίζοντας την Κυκλοφορία στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων .

Ακόμα , στην Διάβα φούσκωσε το κεντρικό ρέμα που ξεκινά από τα «Πλατάνια» και καταλήξει στην περιοχή «Σελιγκάτα» υπερχειλίζοντας στο σημείο της γέφυρας ,σ την είσοδο του χωριού .

Ανάλογα προβλήματα αναφέρονται και σε άλλες περιοχές του Δήμου κάτι που προαναγγέλλει μια δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους .

Σύμφωνα με την ροή των εξελίξεων του “STAGON NEWS” θα ενημερώνει  συνεχώς !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .