Καταστάσεις Αρμαγεδώνα στην περιοχή Καλαμπάκας – Κατολισθήσεις στην Μεγάλη Κερασιά , διακοπή κυκλοφορίας προς Αμπέλια και Καστανιά λόγω υπερχείλισης ρεμάτων , φούσκωσε το κεντρικό ρέμα στην Διάβα

9 Σεπτεμβρίου, 2016 21:37 Επιμέλεια: /

dsc_0143

Καταστάσεις Αρμαγεδώνα ζεί αυτήν την ώρα η περιοχή Καλαμπάκας καθώς λόγω της συνεχιζόμενης έντονης βροχόπτωσης έχουν ξεχειλίσει ρέματα , με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει δρόμοι εντός οικισμών αλλά και στο Επαρχιακό οδικό  Δίκτυο  ενώ υπάρχουν και κατολισθητικά φαινόμενα  που δυσκολεύουν την κίνηση στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο . Στα επίμαχα σημεία ενεργούν άντρες του Α/Τ Καλαμπάκας , της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και φυσικά συνεργεία του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις με ανθρώπινες ζωές .

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Επαρχιακό  Οδικό Δίκτυο Καλαμπάκας – Αμπελίων – Κλεινοβού και Καλαμπάκας – Καστανιάς καθώς τα κάθετα ρέματα έχουν φουσκώσει από το υπερβολικό νερό με αποτέλεσμα να έχουν σκεπάσει τον δρόμο και φυσικά να έχει πλημμυρίσει η ευρύτερη περιοχή . Το πρόβλημα στα Αμπέλια εντοπίζεται στο κεντρικό ρέμα που τέμνει τον οικισμό και αποβάλλει τα νερά στο ποτάμι . Ανάλογα είναι και  τα φαινόμενα  στον δρόμο προς Καστανιά -Καλομοίρα . Έντονα κατολισθητικά φαινόμενα παρουσιάζονται στην Μεγάλη Κερασιά παρεμποδίζοντας την Κυκλοφορία στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων .

Ακόμα , στην Διάβα φούσκωσε το κεντρικό ρέμα που ξεκινά από τα «Πλατάνια» και καταλήξει στην περιοχή «Σελιγκάτα» υπερχειλίζοντας στο σημείο της γέφυρας ,σ την είσοδο του χωριού .

Ανάλογα προβλήματα αναφέρονται και σε άλλες περιοχές του Δήμου κάτι που προαναγγέλλει μια δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους .

Σύμφωνα με την ροή των εξελίξεων του “STAGON NEWS” θα ενημερώνει  συνεχώς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.